Marxa nòrdica nocturna a Vallparadís per a joves i grans

Divendres 10 de maig un grup de 90 persones, entre elles una cinquantena de joves, van participar a la 2ª sortida de marxa nòrdica nocturna. El grup de marxaires es va trobar a les 10 de la nit al Pla del Castell, on es fa una breu explicació dels aspectes tècnics, un escalfament inicial i comença la marxa nocturna de dues hores pel Parc, per acabar amb uns estiraments finals. La sortida està guiada per 2 monitors experts tècnics en marxa nòrdica, un esport d’origen finlandès que ha demostrat beneficis per a la salut amb la millora tant de la forma física com de l’estat psíquic. La utilització de pals implica la part alta del cos en l’acte de caminar i l’esforç es reparteix de forma equilibrada sobre diversos grups musculars de tot el cos. A més de fer esport, es gaudeix del Parc a la nit i de bona companyia. La satisfacció de les persones participants va ser evident durant tot el recorregut!

Aquest cicle de sortides està organitzat pel servei d’Esports, Joventut i Salut de l’Ajuntament, dins el projecte OhSí! d’oci saludable alternatiu al consum de drogues. Les properes sortides nocturnes tindran lloc els divendres 24 de maig i 7 de juny i el  dijous 20 de juny la cloenda. Us animem a participar-hi!

  • Si disposeu de pals de marxa nòrdica, els dies 24 de maig i 7 i 20 de juny a les 22 h al Pla del Castell (sota el Castell Cartoixa de Vallparadís).
  • Si no disposeu de pals els podeu reservar i recollir al servei d’Esports (Casa Soler i Palet, Fontvella 28, tel. 93 783 27 11.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *