L’hora del conte de les biblioteques se’n va al Mercat.

El divendres 6 de juny a les 18h l’activitat infantil l’hora del conte que es realitza a les biblioteques públiques es va fer al Mercat de la Independència.   

               tast-contes-mercat

Amb el “Tastets de contes” una vintena d’infants van gaudir de tres curts relats amb l’objectiu comú de fomentar una alimentació variada, equilibrada i agradable.  En acabar es va fer un tast de diferents fruites presentada en forma de broquetes. Els nens i nenes també se’n van endur un davantal i un punt de llibre amb informació sobre hàbits saludables.  L’activitat emmarcada dins del programa thao,  va estar organitzada per la bct xarxa, Mercat Municipal de la Independència i Salut Comunitària de Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.