El taller de cuina de Nadal va ser un exit

nadal-875

nadal-888

El divendres dia 5 de desembre es va realitzar el Taller de Cuina de Nadal Saludable, organitzat pel Servei de Salut i Comunitat, al Mercat de la Independència. Van participar un total de 40 persones entre pares i mares, infants i avis.

La Cristina Viader, cuinera i nutricionista,  va elaborar 5 plats diferents amb una varietat d’aliments de temporada i de proximitat. Les fruites, verdures i llegums condimentats amb oli d’oliva i especiades amb herbes aromàtiques es van convertir en  una agradable degustació per tots els assistents al taller.

Podeu veure el receptari i més fotos

Veure més: Canal Terrassa, Telenotícies del dilluns al minut 18’4

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *