Dia Mundial de la Salut 2015

422-DMS-1

Per tercer any consecutiu, el servei de Salut i Comunitat i el Consorci Sanitari de Terrassa han organitzat aquest diumenge 19 d’abril la festa de la Salut a l’entorn de Torrebonica.

El dia va acompanyar i moltes persones d’edats ben diverses, entre elles moltes famílies, van gaudir de les diverses activitats organitzades al llarg de tot el matí.

 

Un grup de gent hi va arribar caminant des de l’estació Terrassa Est i un altre grup en bicicleta des de l’estació del Nord. A Torrebonica van trobar una fira d’entitats de salut, a més de natura, música, sol, pomes i una xocolatada! Al mateix espai es va fer una sortida de marxa nòrdica i una sessió de Txi-kung que va tenir molt d’èxit. A més, repartits per tot l’espai hi havia tallers i activitats lúdiques i esportives pels més petits, i en el marc de la capella es va poder escoltar un emotiu concert del Cor infantil del conservatori. La matinal es va acabar amb un dinar saludable, en el que hi van participar unes 200 persones.

bici-dms

Un agraïment a totes les entitats participants i als serveis col·laboradors!

 

 

 

 

En aquests enllaços podeu veure més fotos

https://www.dropbox.com/sh/xro66pf2a91itfv/AABriebP3vBLxcXujMzjJCbMa?dl=0

https://www.youtube.com/user/ajterrassa

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206608793002147&set=pcb.10206608804442433&type=1&theater

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/41019/prop/persones/bicicletada/dia/mundial/salut?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=visitesbutlleti&utm_content=latorredelpalau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.