Prevenció de l’obesitat infantil a Terrassa

obesitatEls estudis mostren que l’obesitat és un dels principals problemes de Salut Pública  del s.XXI, i cada vegada n’hi ha més excés de pes en els més petits, edats on és més fàcil corregir estils de vida i inculcar hàbits que assegurin un creixement saludable. Per a disposar d’aquesta informació inexistent en el nostre municipi, durant els mesos d’abril, maig i juny, l’Ajuntament de Terrassa i la Fundació Thao estan mesurant el pes, talla i perímetre de cintura a una mostra representativa de nens i nenes de P3 de les escoles de la ciutat. Amb aquestes dades es pretén conèixer la prevalença d’excés de pes i obesitat infantil al municipi i seguir la seva evolució. Posteriorment es redactarà un informe comunicant els resultats de l’estudi dels infants al pares.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *