Primer Plenari del Consell Municipal de Salut

Determinats de la SalutBarris TerrassaEl passat dia 1 de juny es va convocar el primer plenari del Consell Municipal de Salut, amb assist√®ncia de representants d’entitats de salut i socials de Terrassa, aix√≠ com dels diferents prove√Įdors i agents de salut de la ciutat, t√®cnics de l’administraci√≥ i representants pol√≠tics.
En aquesta primera sessió es va oferir una visió del mapa sanitari de la ciutat, fent incidència en les característiques i diferències poblacionals i de morbilitat per districtes, en el marc comparatiu de Catalunya, així com dels objectius i vies de treball, presents i futurs, del servei de Salut i Comunitat de Terrassa.
Un punt important de reflexi√≥ aportat, amb qu√≤rum entre els assistents, va ser la repercusi√≥ negativa que t√© la pobresa en l’empoderament de la poblaci√≥, limitant i retardant tant la creaci√≥ de comunitats promotores de salut com l’adopci√≥ d’un rol actiu de les persones en la presa de decisions sobre la seva salut.
Es va refermar el comprom√≠s d’abordatge de les limitacions i mancances detectades al territori, per donar una resposta intersectorial, eficient i resolutiva als problemes de salut de les persones de la nostra comunitat i es van plantejar idees per iniciar el treball des d’un punt de vista transversal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *