Pla Local de Drogues de Terrassa 2017-2020

El Pla Local de Drogues de Terrassa es va aprovar per unanimitat al Ple Municipal de l’Ajuntament de Terrassa el 20 de juliol de 2017. ¬†El Pla s’ha elaborat amb el consens i participaci√≥ de totes les entitats de salut que treballen en aquest √†mbit i el configuren tamb√© serveis municipals i altres recursos de la ciutat.

Els canvis i millores respecta a l’anterior Pla afecten al funcionament, implementaci√≥ i l’avaluaci√≥.

Destaca com a novetat important la creaci√≥ d’un espai virtual, un web propi del PLDT, amb acc√©s p√ļblic i un de privat.

Com acci√≥ per maximitzar l’obertura del Pla a la ciutadania s’ha definit la realitzaci√≥ d’una jornada local anual, p√ļblica en qu√® s’abordar√† algun tema d’inter√®s general en l’√†mbit de les drogodepend√®ncies.

Amb aquest nou Pla Local de Drogues de Terrassa 2017-2020 es garanteix una intervenci√≥ participativa, consensuada, coordinada i transversal de ciutat en l’√†mbit de la prevenci√≥ de les drogodepend√®ncies i de les conseq√ľ√®ncies del consum, a trav√©s de la definici√≥ i implementaci√≥ d’accions concretes i avaluables.

Més informació: Pla local de Drogues 2017-2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *