Laboratori d’idees ciutadanes

El Laboratori d’Idees Ciutadanes és la suma de les intel·ligències. És Intel·ligència col·lectiva.

És la suma de les idees de les persones, de les organitzacions ciutadanes que volen participar en la millora del Benestar de les Persones.

TorreBonica és un espai que l’Ajuntament i el CST han recuperat per a la ciutat i la ciutadania.

El Laboratori és l’expressió de la voluntat que el projecte de TorreBonica es desenvolupi amb:

  • Perspectiva holística socio-sanitària.
  • Sistema obert de sinèrgies contínues amb la ciutadania.
  • Formes de generació d’oportunitats per a la ciutadania en tots els àmbits del projecte.

PARLEM DE BENESTAR O DE SALUT?

L’accés en igualtat d’oportunitats a l’esport, la cultura, els serveis sanitaris, l’educació, els serveis socials, els usos del temps i un medi ambient saludable són elements clau per a l’envelliment actiu i la creació de benestar i cohesió social. Son les claus per a gaudir d’una bona salut, entesa aquesta des d’una perspectiva holística.

QUI POT APORTAR IDEES O SUGGERIMENTS?

Persones no associades, associacions, l’alumnat dels instituts de la ciutat… Tothom pot aportar la seva idea constructiva per a millorar el benestar de les persones i fer de Terrassa una ciutat amable amb les persones, els animals i la natura.

ESTEM EN FASE DE CONSTRUCCIÓ

EL Laboratori és la màxima expressió d’un dels principals objectius del projecte de TorreBonica Living Lab  – el retorn a la Ciutadania –  i de la filosofia que la impregna : la sinèrgia entre projectes i la creació d’oportunitats per superar les desigualtats.

A mesura que, malgrat la crisi, puguem posar en marxa sinèrgies públic/privades per fer realitat projectes auto-sostenibles aquest Laboratori anirà creixent i tindrà moltes més funcions que us anirem explicant

Podeu enviar els vostres suggeriments a: [email protected]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.