Professionals

Localiza salud és una web en la que es poden visualitzar els recursos dels municipis adherits a la Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud.

Canal Salut es un portal de la Generalitat de Catalunya que facilita información relacionada con la promoción y la educación para la salud, dirigida a toda la ciutadanía y también a los profesionales.

YouTube.com/salutgeneralitat

L’ Infermera virtual √©s un espai virtual de coneixement i interrelaci√≥ amb l’usuari alhora que un instrument de treball a disposici√≥ de tots els professionals del sector salut, educatiu i social. √Čs un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i la poblaci√≥ per mantenir la salut i el benestar.

Salut p√ļblica √©s una web on trobareu el conjunt d’eines i actuacions que integren la cartera de serveis que la Diputaci√≥ de Barcelona posa a disposici√≥ dels ens locals. La seva actualitzaci√≥ permanent i la incorporaci√≥ de nous productes, documentaci√≥ i recursos.

Estilos de vida saludable √©s una nova web del Ministerio adre√ßada a tota la poblaci√≥ amb la finalitat de proporcionar informaci√≥ √ļtil i de qualitat sobre temes de salut com l’activitat f√≠sica, la prevenci√≥ del tabaquisme, l’alimentaci√≥ saludable i la prevenci√≥ del consum d’alhocol.

Faros √©s una iniciativa impulsada per l’Hospital Sant Joan de D√©u Barcelona, amb la finalitat de recollir i analitzar informaci√≥ de rellev√†ncia en l’√†mbit de la salut infantil i de l’adolesc√®ncia, per a generar i difondre coneixement de qualitat en aquest camp, tant per a pares, com per a educadors, professionals de la salut i societat en general, partint de la premissa que cal “con√®ixer per actuar” de forma responsable.

Energy control √©s un projecte de reducci√≥ de riscos de la ONG ABD. El seu √†mbit d’actuaci√≥ √©s estatal i compten amb delegacions en les Comunitats Aut√≤nomes de Catalunya, Madrid, Illes Balears i Andalusia.

El Pep Info i la Clara Info √©s un projecte del ‘Ag√®ncia de Salut P√ļblica de Catalunya de la Generalitat, coordinat per la Subdirecci√≥ General de Drogodepend√®ncies, per potencial la difusi√≥ dels missatges preventius relacionats amb les drogues i reduir comportaments de risc del joves d’entre 14 i 17 anys.

Ministeri de Agricultura, Alimentaci√≥ i Medi ambient √©s una eina que ofereix informaci√≥ d’inter√®s sobre diferents temes relacionats amb l’alimentaci√≥.

El Centre Jove d’Anticoncepci√≥ i Sexualitat (CJAS) √©s un servei d’atenci√≥ espec√≠fica als adolescents i joves, de car√†cter preventiu-educatiu i assistencial, de l’Associaci√≥ de Planificaci√≥ Familiar de Catalunya i Balears.

Blog de
Salut Comunit√†ria de Rafa Cofi√Īo