Taller d’esmorzar saludable

desayuno-723x400L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia i hauria de cobrir un 25% de les necessitats diàries d’energia i de nutrients.

Després de 8-10 hores de descans el cos necessita ingerir els aliments necessaris per poder desenvolupar totes les activitats previstes. A l’etapa infantil el cos té molt poques reserves energètiques i per tan les ha d’adquirir mitjançant l’alimentació.

Un esmorzar adequat ajuda a cobrir els requeriments energètics i nutricionals i millora el rendiment físic i intel·lectual. També ajuda a prevenir problemes de salut a curt termini com l’anèmia, l’obesitat, els trastorns alimentaris i la caries dental.

És molt recomanable que els nens i nenes esmorzin a casa, abans d’anar a l’escola, asseguts a taula, amb temps suficient i a ser possible acompanyats.

L’esmorzar hauria de ser cada dia diferent i equilibrat, per tant ha de contenir una varietat d’aliments que incloguin els nutrients necessaris: farinacis, làctics i fruita.

Un cop es comprova que es disposa de tot el material necessari, es comença el taller repassant els continguts educatius, incidint sobre els hàbits de salut respecte a l’esmorzar.

Esmorzar saludable a l’escola Marià Galí

A qui s’adreça: alumnat infantil i primària

Organitza: Salut i Comunitat

Lloc on es realitza: a l’escola

Col·labora: Programa thao

Inscripcions:[email protected]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.