El 2013 l’Ajuntament de Terrassa va ser dels primers de Catalunya en tractar el concepte Govern Obert en una jornada i aglutinar experiències de diversos Ajuntaments, així com reunir les empreses que ho faciliten des del punt de vista tecnològic. El 2014 es va repetir la cita centrant-se més en governança i la vessant de la participació.

Jornada OGovday Govern Obert Transparencia Terrassa

Programa i inscripcions: http://ogovday.terrassa.cat

Aquest 2016 ens centrem en la transparència. La Llei de transparència catalana suposa un canvi de paradigma tant en la gestió de les administracions públiques com en la relació entre la ciutadania i les institucions. En aquesta edició volem reflexionar i debatre sobre diferents aspectes de la normativa actual en matèria de transparència i sobre els seus efectes reals de la mà d’experts, representants institucionals i membres d’iniciatives no institucionals que treballen en pro de la transparència i el govern obert.

Ens plantejarem preguntes com :

• És útil la transparència?
• Quanta transparència requereixen i toleren les societats democràtiques?
• Amb la transparència n’hi ha prou ?

Amb ponents i assistents mirarem de respondre-les. Aquestes i d’altres! Vine!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *