El Smart City Expo World Congress, que se celebra a Barcelona entre els dies 13 i 15 de novembre, és un dels més importants esdeveniments a nivell internacional dins de l’àmbit de la tecnologia i les Smart Cities.
L’Ajuntament de Terrassa hi és present, ja que actualment s’està treballant en el projecte Smart City, per fer de Terrassa una ciutat més sostenible i resilient a través de l’aplicació de les TICs.
D’aquesta manera, l’Ajuntament participa en els actes i xerrades següents:

Dilluns 12 de novembre, el Responsable del projecte Smart City de l’Ajuntament de Terrassa, Albert Marin, ha participat en l’esmorzar organitzat per l’entitat Enertic en què s’han identificat els reptes i oportunitats en l’aplicació i divulgació de les TICs en els ajuntaments catalans per tal que esdevinguin més competitius i sostenibles, entre altres qüestions.

Dimecres 14 de novembre a les 13 hores a l’estand de la Diputació de Barcelona, la Cap de Protecció Civil, Maria Vicenta Villar, presentarà el projecte “Terrassa Preparada i Resilient” que s’està desenvolupant a la nostra ciutat amb l’objectiu d’incorporar la gestió resilient al funcionament dels serveis públics i a la resta d’acció municipal.

Dijous dia 15 a les 10.30 h a l’estand de l’AMB, Albert Marin també presentarà el projecte “Terrassa Preparada i Resilient” per parlar sobre la nostra estratègia de Smart City, implementant el sistema Hazurd, per millorar l’eficiència energètica, la resiliència i la gestió de dades.

D’altra banda, també durant aquesta setmana, en el marc de la Barcelona Resilient Week, l’Ajuntament de Terrassa participarà en la sessió “City perspectives on resilience” en què hi haurà representants de ciutats d’arreu del món i es parlarà del paper dels governs locals en la implementació de la resiliència urbana en la gestió dels serveis i les infraestructures dels municipis. La sessió se celebrarà a la seu de la UCLG (Ciutats i Governs Locals Units) de la qual Terrassa és ciutat vicepresidenta del fòrum de ciutats intermitges.

Podeu consultar tots els detalls del Smart City Expo World Congress a la seva web. 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.