Produir la teva pròpia electricitat és fàcil amb les instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum, estalvia diners i contribueix a reduir l’emergència climàtica

L’Ecofòrum és un espai comú de debat i d’intercanvi de coneixements tècnics i pràctics sobre la gestió del medi ambient, lloc de trobada d’experts, professionals, polítics, entitats i ciutadania.

La transició energètica que estem vivint ens ha de portar a un model més social, democràtic, participat i sostenible. L’Ajuntament, l’empresa, les entitats i la ciutadania han d’exercir un paper actiu, passant de ser consumidors d’electricitat a ser productors i proveïdors de serveis energètics a la xarxa.

Actualment ja és possible que tothom produeixi electricitat amb panells solars fotovoltaics a les teulades dels edificis residencials un preu inferior al del cost dels contractes de subministrament, igual com ja es fa en cobertes municipals i industrials. Es coneix com autoconsum. D’aquesta manera s’estalvien diners i s’exerceix el deure de cuidar el planeta reduint les emissions de CO2 i l’emergència climàtica.

L’Ajuntament t’ho posa fàcil, simplificant els tràmits que requereix realitzar les instal·lacions i donant bonificacions que cobreixen fins al 50% del cost total de la instal·lació.

L’objectiu de les sessions que us presentem és informar a professionals, empreses, entitats i ciutadania dels avantatges de l’autoconsum d’energia solar fotovoltaica i dels passos a seguir per instal·lar els panells solars. Si vols rebre un recordatori de la sessió i altres informacions d’interès pots confirmar la teva assistència al següent omplint el següent formulari. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGZiAPhEiL72Jh-7Hw6P8k6zBNE7fEr1V_Q-pVavXs8-fMig/viewform

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.