L’Ajuntament de Terrassa ha engegat un programa de modernització tecnològica que està modificant la cultura organitzativa del mateix en benefici dels treballadors i treballadores. D’aquest canvi tecnològic intern també en sortiran guanyant tots els ciutadans i ciutadanes de Terrassa. 

La integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’àmbit de l’Administració Pública, ha de ser el mitjà que faci possible i exitós l’apropament de l’Administració Participativa a la ciutadania.

L’evolució tecnològica que hem patit els últims anys ha estat molt gran i l’esforç de renovació, per part de l’Ajuntament de Terrassa, remarcable. Ara, avui, estem en un moment que podem garantir la integració dels serveis en un entorn dinàmic i evolutiu, amb solucions adients amb valor afegit.

El camí a recórrer ha estat, i és, complicat i ple de dificultats, però gràcies a tot l’equip del Servei de Tecnologia i a la involucració directa dels serveis afectats en cada projecte, es consolida la renovació i actualització de tot el suport tecnològic de l’Ajuntament. Seguim caminant per esdevenir, dia a dia, una Administració més eficient i oberta, facilitant l’accés a tot allò que es necessita per treballar i promoure l’aprenentatge mitjançant l’intercanvi d’experiències i la compartició de bones pràctiques.

Parlarem de govern obert, smart city, open data, big data, innovació i, administració electrònica, cloud, comunicacions, xarxes, aplicacions, mobilitat, eficiència, productivitat i un munt de coses més.

La línia estratègica, els objectius a assolir, el com ho fem i de quina manera…tot això ho trobaràs aquí.

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.