Primera sessió de la Taula Local

IMG_20160518_191713La posada en marxa d’aquesta Taula es va realitzar el 18 de maig de 2016, i es va comptar amb la participació de l’Òscar Monterde, Investigador del Centre d’Estudis Històrics Internacionals i en Marçal Roca, Membre de Metges sense Fronteres, que van facilitar claus, reflexions i experiències sobre la crisi de Síria.

A l’acte hi van assistir una quarentena de persones, algunes representant entitats locals i altres a nivell individual. La Taula és un òrgan que es proposa com a una plataforma ciutadana on totes i tots podem aprendre intercanviar, i proposar accions i línies de treball al voltant de la situació de les persones refugiades. Per tant l’abast de la feina que es desenvolupi des d’aquesta plataforma vindrà definit per la dinàmica que imprimim entre tothom qui vol participar.

L’objectiu es centra en generar debat i propostes al voltant de la crisi de les persones refugiades a la Mediterrània. En aquest sentit no es vol tancar cap porta a cap debat, però es pensa que és important generar, en la mesura del possible, propostes concretes d’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *