Sessió de cinema: “Síria: una història d’amor”

peli_cine
Dimecres 8 de juny 22:00h al Cinema Catalunya (Sant Pere, 9)
Preu: 4 Euros.

Regne Unit 2015. 76 minuts. VO en anglès, àrab i francès subtitulada en català.
Direcció: Seam McAllister.

L’Amer va veure la Raghda per primer cop fa 20 anys, a la presó. L’havien apallissada i tenia la cara plena de sang. Van començar a parlar a través d’un petit forat que van fer a la paret que separava les seves cel•les. Es van enamorar i quan van sortir de la presó van formar una família.
El 2009, la Raghda torna a estar empresonada per motius polítics i l’Amer ha de cuidar tot sol dels seus 4 fills. L’alliberament de la Raghda coincideix amb l’esclat de la Primavera Àrab a Síria i la intensificació de la repressió sobre els activistes polítics. L’Amer i la Raghda es veuen obligats a prendre una decisió que marcarà el curs de les seves vides i les dels seus fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *