Una mirada al refugi a la Festa Major Solidària

IMG_20160703_182237En el decurs de la Festa Major de Terrassa, com és habitual, el diumenge a la tarda va habilitar-se l’espai de la Rambla d’Ègara-Parc dels Catalans per a una nova edició de la Festa Major Solidària.

Enguany van ser 36 les entitats que hi van participar, mostrant a la ciutadania la seva tasca a favor de la cooperació internacional, en una jornada on es mesclava també la música vinguda d’altres indrets i la gastronomia típica de zones que reben la cooperació terrassenca.

Però a part dels ingredients habituals, la Festa Major Solidària d’enguany serà recordada per les activitats que es van realitzar per visibilitzar la situació de les persones refugiades al món. Així, es va comptar amb la presència del Comitè Català per als Refugiats-ACNUR, que va instal·lar una carpa com les que tenen muntades en els camps de refugiats, amb tots els materials i una exposició per donar a conèixer l’origen, desenvolupament i estat actual d’aquesta crisi.

IMG_20160703_192436També Creu Roja va muntar una carpa inflable on es donava informació sobre l’esmentada situació a l’hora que es feien tallers infantils que tenien l’objectiu de fer comprendre als infants les solucions d’un món que no és perfecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *