Nou cicle d’activitats per als darrers mesos de l’any

Fotografia d'Aleix Oriol

Fotografia d’Aleix Oriol

La regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha programat per aquests darrers mesos de l’any un seguit d’accions per donar a conèixer a la ciutadania la situació de les persones refugiades. Concretament es tracta d’accions destinades a tots els públics, entre les que es troben conta-contes per a infants que es realitzaran a les biblioteques de la ciutat, exposicions i una conferència a càrrec del doctor Abel Martínez, de Creu Roja, que a l’estiu va estar desenvolupant tasques sanitàries en camps de refugiats de Grècia.

En el següent enllaç trobareu totes les propostes:

Programa d’activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *