Tercera sessió de la Taula

Gairebé una cinquantena de persones va participar en la tercera sessió de la Taula Local per a les Persones Refugiades, que es va celebrar el 20 de febrer a la Masia Freixa. En aquesta ocasió les intervencions van anar a càrrec d’Oscar Barbero de Creu Roja, que va explicar com es troba el dispositiu d’acollida a Catalunya, de Maxi Perinetti de Proactiva Open Arms, que tot just arribava d’una missió al mar Mediterrani i va poder transmetre la seva experiència, i de Vicenç Boncompte d’Obrim Fronteres que va compartir amb la gent les idees que té la seva entitat per treballar en favor de les persones refugiades i dels immigrants en general.

En el torn d’intervencions va quedar molt clar que la ciutadania té ganes de col·laborar amb l’acollida i va demanar les opcions per fer voluntariat a la ciutat. En aquest sentit, es va indicar que actualment la manera més efectiva de fer-ho és a través de Creu Roja, que té en marxa diversos programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *