Quarta sessió de la Taula

Dimecres 31 de maig a les 18 hores es celebrarà la quarta sessió de la Taula Local per a les Persones Refugiades. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Masia Freixa (Pl. Freixa i Argemí, 11) i és obert al públic.

L’objectiu principal d’aquesta nova sessió és respondre a la demanda de la ciutadania en la qüestió de donar un cop de mà amb les persones refugiades que han arribat i arribaran a la nostra ciutat. Per això es comptarà amb la presència de representants de les dues entitats que estan a Terrassa gestionant l’acollida: Creu Roja i Apip Acam. A més, aquestes entitats explicaran quina és la tasca que estan fent amb aquestes persones i els plans de futur.

La sessió també servirà per proposar comissions de treball en alguns àmbits específics per poder treballar amb aquestes persones nouvingudes, així com per què la regidora de Solidaritat i Cooperació, Maruja Rambla, expliqui la participació de la nostra ciutat en la trobada realitzada al Líban amb l’objectiu d’establir llaços de cooperació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *