Colòmbia i Refugees Welcome, en una nova sessió de la Taula

El proper dimarts 30 d’octubre a les 18 hores a la Masia Freixa (Pl. Freixa i Argemí, 11) acollirà una nova edició de la Taula Local per a les Persones Refugiades, un espai d’informació, propostes i reivindicació al voltant de les situacions que viu aquest col·lectiu. En aquesta ocasió, i coincidint amb el cicle “Colòmbia: el llarg camí cap a la pau”, el protagonisme serà per a dues persones colombianes acollides al programa de protecció de defensores del drets humans de l’Agència Catalana de Cooperació.

Concretament hi participaran la Katherine Muñoz i la Bibiana Lopera, de la Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas, una organització internacional en què participen dones colombianes defensores de Drets Humans que han patit l’impacte de la violència sociopolítica i econòmica, veient forçades a sortir del seu territori natal.

En aquesta sessió de la Taula també participarà l’entitat Refugees Welcome que, de la mà de la seva coordinadora Covadonga Chaverri, explicarà la tasca per facilitar l’entesa per acollir persones refugiades mitjançant habitatges compartits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *