Reunió anual de la xarxa EUROCITIES

Del 4-6 de novembre tindrà lloc l’EUROCITIES 2015 a Copenhaguen i a Malmö, en la que hi participarà Terrassa en representació del Sistema Urbà.

L’esdeveniment se centrarà en la vida en les ciutats- creixement sostenible i qualitat de vida.
A Europa, el 72% de la població viu en ciutats. L’alta densitat de població en ciutats provoca una forta pressió dels recursos i els serveis públics. Per fer front aquest problema cal canviar l’enfocament respecte al creixement econòmic, la creació de treball, i assegurar la qualitat de la vida.
Aquesta conferència busca explorar noves formes de promoure un creixement econòmic sostenible, crear treball i millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Els debats polítics, visites i els premis que atorgarà la xarxa EUROCITIES se centraran en quatre temes: la qualitat de l’aire, l’ocupació, les ciutats atractives per la inversió i la mobilitat urbana.

04-11-2015-Eurocities

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *