Es busquen 20 joves de Terrassa que vulguin anar a Silicon Valley

Ja s’ha posat en marxa la VII edició del programa per a joves emprenedors YUZZ “Joves amb idees” per a l’impuls del talent jove i la generació d’idees tecnològiques innovadores. La convocatòria ofereix 20 places per a joves emprenedors de Terrassa i estarà oberta fins al proper 30 de novembre.
Els 20 joves seleccionats s’incorporaran al programa i es beneficiaran de l’accés a un centre d’alt rendiment com l’Escola de negocis Euncet, ubicada al Parc Científic i Tecnològic Orbital 40. Allà hi disposaran d’un espai físic on podran desenvolupar el seu projecte, a més de relacionar-se amb altres emprenedors i rebre formació i assessorament de la mà d’experts professionals i tutors individuals.
Finalitzat aquest procés de formació i recolzament, i un cop valorat si els projectes es poden convertir en una realitat, el millor emprenedor del centre de Terrassa guanyarà un viatge a Silicon Valley. Allà tindrà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contactes amb possibles inversors. En tornar de Silicon Valley, el projecte seleccionat competirà amb els millors projectes a nivell estatal per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

Les persones interessades podran presentar les seves candidatures a través d’un formulari disponible al web.  http://yuzz.org.es/

 

yuuz terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *