Terrassa assumeix la vicepresidència europea del grup de treball de marca de ciutat i internacionalització d’Eurocities

foto-grup-edfTerrassa reforça la seva presència a Eurocities, la principal xarxa de ciutats del continent, a l’assumir pel 2017 una de les dues vicepresidències del grup de treball de city branding (marca de ciutat) i internacionalització, inclòs dins del Fòrum de Desenvolupament Econòmic (EDF) de la xarxa. Terrassa hi participa com a sistema urbà (liderant un grup d’onze localitats vallesanes) i compartint aquest nou càrrec amb la ciutat de Barcelona. Aquesta vicepresidència es va aprovar el passat 28 d’octubre a Solna, Suècia, amb la participació de representants terrassencs en una de les dues conferències anuals del fòrum EDF.

La presidència del grup de treball recau en la localitat italiana de Gènova, mentre una altra vicepresidència l’assumeix la capital de la província belga de Flandes Oriental, Gant. Entre els objectius d’aquest grup pel 2017 hi ha el de focalitzar iniciatives de projecció de ciutat vers col·lectius amb targets molt específics o estudiar l’impacte de grans esdeveniments, entre els quals destaca el del festival de música electrònica Sonar de Barcelona.

EUROCITIES, amb més de tres dècades d’història, aglutina més de 120 ciutats de 30 països en sis fòrums temàtics. A efectes pràctics, és una plataforma per compartir coneixements i idees, intercanviar experiències i desenvolupar solucions innovadores a través de diferents grups i fòrums de treball.

estocolm-2-foto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.