Darrera sessió del Curs sobre la UE amb Carme Colomina, investigadora associada del CIDOB.

El dimarts 18 de juliol, Carme Colomina va intervenir en la quarta sessió del Curs d’Estiu sobre la Unió Europea, amb una ponència titulada “L’Europa populista”. Colomina va explicar les raons per les quals els partits que eren més marginals de caire euroescèptic i extremistes s’han convertit en forces clau en la política comunitària.

Carme Colomina Saló és investigadora associada al CIDOB sobre la Unió Europea i columnista del diari ARA sobre actualitat internacional. Des de fa tres anys, és visiting professor al Col•legi Europa de Bruges, Bèlgica, on imparteix un curs sobre Comunicació a la Unió Europea. També és professora al Master en Periodisme especialitzat en Política Internacional de la Universitat Pompeu Fabra. Recentment ha estat escollida membre de la Junta de Govern de l’ICIP, Institut Català Internacional per la Pau.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *