Terrassa, Ciutat de l’Esport 2021

La Federació Europea de Capitals i Ciutats de l’Esport (ACES) va concedir a Terrassa el reconeixement de Ciutat de l’Esport 2021. Gian Francesco Lupattelli, president d’ACES, ho va comunicat a l’alcade Jordi Ballart per carta durant la Setmana Europea de l’Esport (23-30 setembre).

ACES Europe és una associació sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que assigna cada any els reconeixements de capital mundial, capital europea, regió, ciutat, illa, comunitat i ciutat de l’esport. L’assignació d’aquests reconeixements la realitza d’acord amb els principis de responsabilitat i ètica, sent conscients que l’esport és un factor d’agregació de la societat, millora de la qualitat de vida, benestar psicofísic i integració a la comunitat.

Terrassa i d’altres ciutats guardonades amb aquest reconeixement faran parella amb Lisboa, nomenada Capital Europea de l’Esport 2021, i totes elles rebran el guardó properament en una gala europea.

Aquest reconeixement arrodoneix la projecció esportiva de la ciutat que de l’1 al 17 de juliol del 2022 acollirà, conjuntament amb la ciutat d’Amsterdam, el campionat mundial d’hockey herba femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *