Terrassa, ciutat convidada a participar en un seminari internacional en polítiques culturals

Durant els dies 24, 25 i 26 de novembre de 2020, la Comissió de Cultura de la xarxa CGLU (Ciutats i Governs Locals Units) va organitzar un Seminari Virtual d’aprenentatge a Esch-sur-Alzette (Luxemburg), amb l’objectiu de promoure les seves accions i polítiques culturals a altres ciutats de la xarxa. Aquestes ciutats han format part, en els darrers 3 anys, d’un programa de Ciutats Pilot de l’Agenda 21 de la Cultura i han participat en un procés d’aprenentatge, de construcció de capacitats i d’intercanvi de coneixements entre els participants.

Una representant del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa va intervenir amb una presentació sobre la gestió de la crisi provocada pel COVID 19, en la qual va explicar totes les accions i mesures que s’han pres des del Servei de Cultura per fer front a la pandèmia: suport econòmic, suport telemàtic i creació de línies de difusió i ajuts pel sector associatiu i professional (com ara els ajuts CREA). També la campanya “Fem estiu”, amb gairebé 200 activitats culturals programades per a reactivar el sector.

El seminari va incloure més de 40 participants entre els quals hi havia representants i agents culturals de la ciutat d’Esch-sur-Alzette i d’altres ciutats com Abitibi-Temiscamingue (Quebec), Baie-Mahault (Guadalupe), Barcelona, Elefsina (Grècia), Gabrovo (Bulgària), Galway (Irlanda), Esmirna (Turquia), Leeds (Regne Unit), Malmö (Suècia), Swansea (Regne Unit) i Terrassa, així com experts de l’Agenda 21 de la Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *