Nova Estratègia de la UE sobre adaptació al canvi climàtic

La Comissió Europea ha adoptat una nova estratègia de la UE sobre adaptació al canvi climàtic, que estableix el camí per preparar-se davant els efectes inevitables del canvi climàtic. Si bé la UE fa tot el que està al seu abast per mitigar el canvi climàtic, tant a nivell nacional com internacional, també hem d’estar preparats per fer front a les seves conseqüències inevitables. Des d’onades de calor mortíferes i sequeres devastadores, fins a boscos i costes erosionades per l’augment del nivell del mar; el canvi climàtic ja està passant factura a Europa i a tot el món. Sobre la base de l’Estratègia d’adaptació al canvi climàtic de 2013, l’objectiu de les propostes d’avui és passar de la comprensió del problema al desenvolupament de solucions, i de la planificació a l’aplicació.

La Comisión Europea presenta la Nueva Estrategia de la UE sobre adaptación  al cambio climático | iAgua

Més informació: Nueva Estrategia de la UE sobre adaptación al cambio climático (europa.eu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *