Terrassa signa el protocol per al desenvolupament de l’Agenda Urbana

El passat dilluns 19 de juliol l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart es va desplaçar a la Delegació del Govern a Barcelona per signar el protocol per al desenvolupament de l’Agenda Urbana.

L’alcalde de la ciutat va participar en la signatura del protocol per al desenvolupament d’aquest projecte amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

En l’acte, el ministeri va firmar també convenis amb els ajuntaments de Granollers, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat i Viladecans i la Diputació de Barcelona.

L’actuació principal d’aquest protocol és l’elaboració d’el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana, dins el marc general de la resta d’Agendes Internacionals: l’Agenda 2030, la Nova Agenda Urbana de Nacions Unides i l’Agenda Urbana per a la Unió Europea. El contingut de l’Agenda s’estructura en deu grans blocs: ordenació del territori, ciutat i demografia, canvi climàtic i resiliència, medi ambient, mobilitat, cohesió social, economia, habitatge, digitalització i millora democràtica.

El passat mes de maig Terrassa ja va posar en marxa un procés participatiu per establir les bases estratègiques comunes de l’Agenda Urbana a la nostra ciutat. Així, la ciutadania ha pogut fer les seves aportacions a través de la plataforma ParticipaTerrassa. També s’han dut a terme entrevistes personals i una tramesa de qüestionaris a membres dels consells i taules municipals de participació, entitats, associacions i persones expertes en diferents àmbits, i s’ha treballat en la integració de plans i projectes vigents.

Més informació: Agenda Urbana de Terrassa – Participa a Terrassa

Moment de la signatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *