Terrassa participarà a la Cimera de Cultura de CGLU a Esmirna

La Cimera de Cultura de la xarxa CGLU (Ciutats i Governs Locals Units) és el principal punt de trobada a nivell global per a les ciutats, els governs locals i altres actors compromesos en la implementació efectiva de polítiques i programes sobre la cultura i la sostenibilitat.

Des del 2015, CGLU ha organitzat tres edicions de la Cimera de cultura de CGLU, que es van dur a terme respectivament a la ciutat de Bilbao (març de 2015), a la Província Autònoma de Jeju (Jeju-do, República de Corea, maig de 2017) i a la Ciutat Autònoma de Buenos Aires (Argentina, abril de 2019). Donat l’èxit de la celebració de les tres primeres Cimeres de cultura de CGLU, i tenint en compte la importància creixent que està assolint la cultura en el marc de les ciutats sostenibles, el Bureau Executiu va decidir convocar una quarta Cimera de Cultura de CGLU el 2021 .

La 4a Cimera de Cultura s’organitzarà a Esmirna els propers 9-11 de setembre de 2021, sota el títol “La Cultura defineix el Futur”.

Terrassa participarà en una taula sobre Governs Locals i Patrimoni Cultural, amb una intervenció al voltant de la candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Més informació: https://agenda21culture.net/es/cumbre/cumbre-de-cultura-de-cglu-en-2021

Capçaleres de Sant Miquel i Sant Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *