6 debats del CCME per fer aportacions a la Conferència sobre el Futur d’Europa, en línia

El Consell Català del Moviment Europeu (CCME), ha organitzat 6 debats en línia per obtenir propostes i fer-les arribar a la Conferència sobre el Futur d'Europa. Aquests 6 debats es faran en els propers mesos.

Els membres del CCME, l'Ajuntament de Terrassa entre ells, poden participar en el debat i fer-hi les seves propostes.

Molt amablement el CCME també ens ha posat a disposició un enllaç perquè els ciutadans que hi vulguin assistir com a espectadors ho puguin fer.

En la primera conferència, dimarts 14 de setembre a les 17:00, el CCME convida el doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic d'Hisenda pública a la UB, el Sr. Antoni Castells, per animar un debat sobre la integració econòmica europea. El link d'enllaç al zoom és aquest: https://us02web.zoom.us/j/82240679255#success

El maig del 2021, la Comissió Europea va posar en marxa la Conferència sobre el Futur d'Europa, que vol ser un debat obert als ciutadans de la Unió Europea perquè aquests facin les seves propostes sobre les prioritats que ha tenir Europa en els propers anys, i poder modelar polítiques en base a aquestes prioritats ciutadanes.

El debat romandrà obert fins la primavera del 2022, quan es disposi de les conclusions de totes les aportacions fetes. Podeu veure més informació sobre la conferència aquí i hi podeu fer les vostres aportacions personals directament aquí).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *