Terrassa presenta un projecte cultural en un Fòrum europeu

El passat dia 1 d’octubre el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa va presentar el projecte “El tercer paisatge” en una trobada virtual del Grup de Treball d'”Art i Cultura en espais públics”de la xarxa EUROCITIES, en el marc del Fòrum de Cultura que es va celebrar del 29 de setembre a l’1 d’octubre a la ciutat de Tampere (Finlàndia).

L’objectiu de la reunió era reunir informació sobre diferents projectes dels membres del grup de treball per entendre quin paper pot jugar la participació i la comunicació en l’art públic.

La tècnica de Cultura Imma Vilches va presentar el projecte “El tercer paisatge”, que aposta per la millora de l’entorn urbà mitjançant les arts plàstiques i convida a identificar i intervenir en les parets mitgeres descobertes de la ciutat com a espai creatiu on desenvolupar projectes singulars d’art urbà.


El “tercer paisatge” és una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord i comissariat per l’artista terrassenca Anna Taratiel.

Noticias - Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.