Les ciutats i el seu rol internacional en un món amb pandèmia

DIPLOCAT ha organitzat un cicle de debats sobre l’auge de les ciutats en l’escena internacional. La primera sessió se celebrarà el proper dimarts 14 de desembre i consistirà en un debat que porta per títol: “Les ciutats i el seu rol internacional en un món amb pandèmia”. La jornada podrà seguir-se a partir de les 9 del matí de manera presencial, a la sala Pere i Joan Corominas de l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona, i online a través de l’enllaç proporcionat amb la inscripció.

Inauguraran el cicle el secretari d’Acció Exterior del Govern, Gerard Figueras, i la secretària general de DIPLOCAT, Laura Foraster i Lloret. Aquesta primera jornada s’estructurarà al voltant de dues taules rodones. La primera taula tractarà sobre el lideratge de les ciutats en la recuperació post-covid. La segona, sobre iniciatives internacionals que han millorat la qualitat de vida de la població durant aquests mesos de pandèmia.

Inscripcions i més informació: https://diplocat.cat/ca/activitats/127/diplocat-posa-en-marxa-un-cicle-sobre-l-auge-de-les-ciutats-en-l-escena-internacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.