Iniciatives locals durant la pandèmia

El passat 14 de desembre, Terrassa va participar en el debat “Les ciutats i el seu rol internacional en un món amb pandèmia”, organitzat per DIPLOCAT. També van ser convidades les ciutats de Nantes (França) i Mannheim (Alemanya). Totes elles van parlar sobre com van fer front als desafiaments del confinament.

Joan Chicón, cap del servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament, va compartir la iniciativa “Young at Home Films”, duta a terme a la ciutat durant el confinament. Aquesta proposta animava als i les joves de Terrassa a convertir-se en directors de cinema per uns dies i compartir les seves creacions (fetes des de casa!) a través de les xarxes socials. Els vídeos no podien excedir els 7 minuts de durada i havien de tractar temes del moment, com el distanciament social, o formes originals de combatre la monotonia durant el confinament.

Joan Chicón durant la seva intervenció

Enllaç per veure el debat complert : https://www.youtube.com/watch?v=F2KQOgX6tqs&ab_channel=DIPLOCAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.