L’Escola el Cim ha estat nomenada Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

L'Escola el Cim de Terrassa ha estat admesa com Escola Ambaixadora del Parlament Europeu. En un acte celebrat a la Biblioteca Central de Terrassa, on també van assistir la regidora de relacions internacionals i la regidora de joventut, alumnes de 4t d'ESO van ser nomenats ambaixadors d'aquesta institució.

El programa d'Escoles Ambaixadores té per objectiu apropar la Unió Europea als joves, proporcionant informació sobre el seu funcionament i els seus òrgans, especialment, del parlament. No només es tracta de donar dades, també es pretén conscienciar als i les alumnes sobre el que suposa per a la seva vida quotidiana pertànyer a la UE i com és d'important el rol que ells i elles poden tenir en els processos democràtics europeus.

Font imatge: https://twitter.com/Escolaelcim/status/1471177571052232708/photo/2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *