2022: Any Europeu de la Joventut

La Unió Europea ha decidit parar especial atenció a les necessitats del jovent i per això el 2022 ha estat designat Any Europeu de la Joventut.

L'objectiu és incorporar les prioritats dels joves a l'acció política europea i nacional i fer-los partícips a totes les fases del procés de presa de decisions tenint en compte les seves opinions. Es vol crear sinergies amb altres programes com Erasmus+ o el Cos Europeu de Solidaritat. Així mateix, cada estat membre organitzarà activitats com: conferències, campanyes de conscienciació per a una Unió més inclusiva, verda i digital o estudis sobre la situació social de les persones joves del país.

Aquesta iniciativa forma part de l'Estratègia de la UE per a la joventut, que és el marc europeu de cooperació en aquest àmbit durant el període 2019-2027, basat en la resolució del Consell del 26 de novembre de 2018.

Més enllaços d'interès:

Portal Europeu de la Joventut Àmbit europeu

Institut de la Joventut (INJUVE) Àmbit estatal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *