Coneix els ODS de la mà de l’Odis

Diverses biblioteques de la comarca, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa un projecte per donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Es tracta de: "Descobreix amb l'Odis l'aventura dels ODS". Una manera divertida d'apropar l'Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible al públic infantil.

L'Odis, personatge creat per la il·lustradora Anna Clariana, adoptarà diferents aspectes en funció de l'objectiu que s'estigui treballant. Tots els nens i nenes interessats a seguir les seves explicacions i participar en els jocs proposats tindran dret a un passaport, que podran recollir a qualsevol de les biblioteques que formen part del projecte. En ell trobaran informació sobre cada ODS, una petita bibliografia, un codi QR per accedir a activitats virtuals i adhesius que podran enganxar cada vegada que completin una prova.

Llistat de biblioteques participants:

Pots trobar més informació sobre aquesta iniciativa a: https://genius.diba.cat/ods

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *