Dos estudiants de la UPC als debats de l’Assemblea Europea d’Estudiants

Anna Valero i Fernando Amador són els dos estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) que van participar en els debats de l’Assemblea Europea d’Estudiants, el 3 i 4 de març al Parlament Europeu.

L’assemblea va reunir 250 representants de 38 Aliances Universitàries Europees, entre elles Unite!, aliança on participa l’UPC. Es tracta d’una oportunitat excepcional per abordar alguns dels complexos reptes als quals s’enfronta la Unió Europea tenint en compte la perspectiva universitària. Les propostes escollides en la votació de l’assemblea es posaran a disposició dels responsables europeus en el marc de la Conferència sobre el Futur d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *