Terrassa, capital europea aeroespacial durant tres dies

La Universitat Politècnica de Catalunya ha celebrat a Barcelona i a Terrassa el 4t Simposi d’Activitats Educatives que organitza l’Agència Espacial Europea (SSEA 2022). Durant tres dies, 500 persones de 34 països de tot el món han compartit experiències i noves metodologies.

Aquest simpòsium és l’esdeveniment internacional més important en l’àmbit de l’educació espacial. Participen estudiants, professorat, investigadors, emprenedors i professionals d’arreu del món.

Alumnes de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) han mostrat als participants alguns dels seus projectes, com l’Aldora, que servirà per visitar la lluna Titán; el coet Bondar o el nanosatèl.lit Enxaneta.

També han intervingut algunes figures rellevants com Fatoumata Kebé (astrònoma, astrofísica i educadora) i Reynhol Ewald (astronauta alemany).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.