Acord de la Junta de Portaveus en defensa d’una Unió Europea unida davant els nous reptes globals i locals, i el conflicte a Ucraïna.

El Ple ordinari celebrat el divendres 27 de maig, ha donat compte de l’acord aprovat en Junta de Portaveus per la defensa d’una Unió Europea unida davant els nous reptes globals i locals, i el conflicte a Ucraïna.

L’acord consta de quatre punts:

1. Realitzar actes institucionals cada 9 de maig, amb motiu del Dia d’Europa.

2. Traslladar a la comissió del Nomenclàtor la consideració de posar algun nom de personalitat europeista a carrers, places, edificis, sales, etc.

3. Davant uns municipis i la seva ciutadania castigats en primera línia per les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia, cal exigir que la gestió i objectius dels nous Fons Europeus per a la Recuperació i la Resiliència “Next Generation” tinguin una vocació i implementació municipalista respectant així el principi de Subsidiarietat recollit en el mateix Tractat de la Unió Europea.

4. Traslladar aquests acords als consolats a Catalunya dels Estats Membres de la Unió, i a la Delegació del Parlament Europeu i l’Oficina de la Comissió Europea a Catalunya.

Vídeo original: Canal de l’Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.