Jornada “Agenda Urbana: un horitzó estratègic per a la Terrassa de 2030”

El proper divendres 8 de juliol, de 9h a 14h, se celebrarà al Vapor Universitari de Terrassa (carrer de Colom, 114) la Jornada "Agenda Urbana: un horitzó estratègic per a la Terrassa de 2030", organitzada per l'Ajuntament de Terrassa i EUNCET-UPC.

Us convidem a aquesta activitat per tal de descobrir iniciatives econòmiques i socials inspiradores, que estan canviant el país i el món i que poden ser una referència de futur per a la nostra ciutat. La sessió oferirà un conjunt de ponències enfocades en la innovació, la sostenibilitat, l'economia, el progrés social i l'urbanisme, en el context dels objectius de desenvolupament sostenible.

Hi intervindran: Niki Ramírez, Enric Urreta, Júlia Garcia, Maria Sisternas i Ninna Torres, amb Anna Lacher com a conductora. La cloenda serà a càrrec de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Inscripcions: https://euncet.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eJ5jXIZzbyG5phI
(Les reserves tindran prioritat. L'assistència és oberta a persones que no hagin fet reserva, fins a completar l'aforament de la sala).

Trobareu tota la informació sobre aquesta Jornada a: www.terrassa.cat/agenda-urbana i a les xarxes socials municipals. Posteriorment, podreu visionar-la a Youtube AjTerrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *