Trobada amb els directors de les oficines de la Comissió Europea i el Parlament Europeu a Barcelona

El dia 13 de juliol la regidora de Relacions Europees i Internacionals de l’Àrea de Presidència, Jennifer Ramírez es va reunir amb el Sr. Manuel Szapiro, director de l’oficina de la Comissió Europea i el Sr. Sergi Barrera, director de l’oficina del Parlament Europeu, de Barcelona, per tal d’establir aliances i col·laboracions en el marc de la Unió Europea. La regidora va presentar les línies estratègiques del Servei de Relacions Europees i Internacionals i va exposar alguns dels projectes més destacats de la ciutat que han rebut finançament europeu per tal que des de les institucions europees es visibilitzin i es comparteixin els resultats a través dels seus canals. Altres temes que es van tractar van girar entorn el Dia d’Europa i l’Any Europeu de la Joventut i l’organització d’activitats de sensibilització per apropar la Unió Europea a la ciutadania.

Sergi Barrera, director de l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Jennifer Ramírez, regidora de Relacions Europees i Internacionals de l’Àrea de Presidència de l’Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.