Terrassa participa a la segona trobada del Grup de Treball d’Estratègia Internacional de la Diputació

El Grup de treball d’estratègia internacional de la Diputació, conformat per divuit municipis de la província de Barcelona, es va reunir el passat 14 de juliol a Sitges per debatre sobre el posicionament i la incidència internacional de les ciutats mitjanes.

Aquest Grup de treball, impulsat per l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona, es va reunir amb l’objectiu d’iniciar un procés de treball sobre el posicionament internacional de les ciutats mitjanes, que permeti reforçar tant la projecció internacional, com la capacitat d’incidència en espais europeus i internacionals dels municipis de la província de Barcelona, així com el retiment de comptes i la comunicació a la ciutadania d’aquest tipus d’actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.