Terrassa participa al 1er Fòrum de la Xarxa d’Agendes Urbanes Locals

El servei de Relacions Europees i Internacionals i el servei d’Urbanisme van participar a l’acte del 1er Fòrum de la Xarxa d’Agendes Urbanes Locals, que va tenir lloc el dia 18 de juliol al Paranimf de l’Escola Industrial a Barcelona.

El Fòrum va consistir en un espai de trobada per compartir l’acció dels governs locals de la demarcació de Barcelona en relació amb les agendes urbanes locals, en el marc de la Xarxa d’Agendes Urbanes Locals.

L’Ajuntament de Terrassa forma part d’aquesta xarxa que permet l’intercanvi de bones pràctiques entre els municipis de la província de Barcelona en el disseny i implementació de plans d’acció de les Agendes Urbanes Locals.

En el marc del Fòrum, Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, va fer la lectura del Manifest de les Agendes Urbanes Locals, amb l’assistència de representants polítics dels diversos municipis adherits, entre els quals la regidora Rosa Boladeras, regidora de Cultura i de la Societat Municipal de Comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.