1a Setmana Iberoamericana dels Horaris i el Temps

La 1a Setmana Iberoamericana dels Horaris i el Temps tindrà lloc del 19 al 22 de setembre de 2022. Reunirà experts en polítiques del temps i representants polítics iberoamericans.

L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania i a les institucions polítiques, econòmiques i socials sobre la importància i els beneficis de garantir el dret al temps. També servirà per compartir bones pràctiques entre municipis iberoamericans i per connectar i enfortir els vincles de la xarxa.

Programa de les jornades

Inscripcions

Les jornades, que seran majoritàriament virtuals, compten amb la col·laboració de Diplocat, l’oficina regional de Llatinoamèrica i el Carib del Programa de Desenvolupament de Nacions Unides (PNUD), la Universitat de San Andrés (Argentina), l’Associació Iberoamericana de Bancs del Temps i els municipis iberoamericans de la Xarxa Mundial de Governs Locals i Regionals de les polítiques del temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.