El servei de Relacions Europees i Internacionals participa en la 1a edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu

El 7 i 8 d’octubre, a Torroella, va tenir lloc la primera edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu, titulada: «Europa es prepara per a les noves generacions», en el marc de l’any Europeu de la Joventut .

Es van organitzar quatre taules rodones per tractar diferents temes relacionats amb Europa. La jornada va comptar amb les veus expertes de gent com Arnau Queralt, Francina Esteve, Carme Colomina o Antoni Segura.

El servei de Relacions Europees i Internacionals va moderar la taula sobre les aportacions i mancances de la Unió Europea als municipis, en el que van intervenir la Sra. Conxita Font, responsable de fons europeus de la Secretaria d’Acció Exterior, Joaquim Llimona, advocat i consultor i Pere Casellas, regidor de l’Ajuntament de Figueres.

Taules rodones:

  • “Conferència sobre el Futur d’Europa (CoFoE): Valoració i efectes”, divendres 7
  • “Respon la Unió Europea a les necessitats de la joventut?”, dissabte 8
  • “Aportacions i mancances de la Unió Europea als municipis”, dissabte 8
  • “Els efectes polítics, econòmics i socials de la guerra d’Ucraïna”, dissabte 8
Imatge de la tercera taula rodona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *