Terrassa participa a les jornades Urban Days a Gijon

Els dies 20 i 21 d’octubre el servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a les jornades Urban Days a Gijón, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les darreres convocatòries de programes europeus vinculats als fons Next Generation i al nou Marc Financer Plurianual (MFP) 2021-2027, per tal d’aconseguir finançament per als projectes prioritaris de les ciutats.

Es van organitzar diversos seminaris tècnics per explicar els detalls de les properes convocatòries de fons estructurals, del Pla de Recuperació i Resiliència i altres programes europeus. També es van oferir assessoraments personalitzats amb experts dels diversos programes per resoldre dubtes concrets en el disseny dels projectes.

Sessió dels Urban Days a Gijon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *