Terrassa assisteix a l’Assemblea General de la xarxa de Governs Locals i Regionals per les Polítiques del Temps

L’Assemblea General es va organitzar en el marc de la Time Use Week, el principal esdeveniment internacional dedicat a promoure el coneixement i bones pràctiques en polítiques del temps. L’edició d’enguany es va celebrar entre els dies 24 i 28 d’octubre.

És un espai de debat i reflexió on hi participen persones que es dediquen a la recerca, institucions públiques, agents socials, organitzacions i ciutadania d’arreu del món.

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Programa Usos del Temps, està adherit a la Xarxa Mundial dels Governs Locals i Regionals de Polítiques del Temps que treballa amb l’objectiu de promoure, debatre i intercanviar experiències entorn a les polítiques locals del temps.

Pots tornar a veure la presentació de la Xarxa Catalana pel Dret al Temps aquí

En el marc d’aquest esdeveniment es va presentar la Xarxa Catalana d’Usos del Temps. Una xarxa per assegurar una vida equilibrada i vivible a tot Catalunya i amb tothom: empreses, municipis ciutadania i recerca. Ha estat impulsada pel Departament d’igualtat i feminismes dela Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *