Terrassa participa a l’Smart City Expo World Congress

L’Smart City Expo World Congress, que va tenir lloc del 15 al 17 de novembre, és el gran esdeveniment dedicat a les ciutats intel·ligents i les solucions urbanes.

La regidora de Relacions Europees i Internacionals, Jennifer Ramírez, acompanyada de personal tècnic de Relacions Europees i Internacionals i Smartcity, va assistir a la trobada d’electes europeus de ciutats membres de la plataforma ICC (Intelligent Cities Challenge) per intercanviar perspectives i pràctiques locals en l’ambit de les smart cities i la transformació verda i digital de les ciutats europees.

Tanmateix, la regidora de Tecnologia, Ona Martínez conjuntament amb l’equip del servei de Tecnologia de l’Ajuntament de Terrassa i de l’empresa municipal Taigua, van presentar un projecte basat en la implantació del sistema de telelectura de comptadors i sensorització de la xarxa de distribució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *