Participació a la Cooperation Platform d’EUROCITIES

El Servei de Relacions Europees i Internacionals va assistir a la Cooperation Platform d'EUROCITIES que va tenir lloc a l'Ajuntament de Viena del 28 al 30 de novembre.

La Cooperation Platform es tracta d'un esdeveniment anual de la xarxa EUROCITIES, dirigit als responsables de Relacions Europees de les ciutats membres adherides. És l’oportunitat de trobar-se amb homòlegs d’altres ciutats europees per compartir metodologies i estratègies i possibles col·laboracions i creació de partenariats per a la participació en projectes europeus.

EUROCITIES convida també experts i alts funcionaris de les institucions europees per a que ofereixin als assistents les últimes novetats en convocatòries de finançament europeu per a les ciutats en l’actual marc financer plurianual 2021-2027 i Next Generation EU.

Tanmateix, l'esdeveniment va permetre estar al dia dels últims desenvolupaments polítics de la UE, rebre informació de primera mà de les oportunitats de finançament en temps de crisi, així com conèixer en profunditat l'impacte i les activitats d'EUROCITIES en les seves diverses àrees polítiques.

Representants de 85 ciutats europees membres d'EUROCITIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *